7 D'ABRIL, 3a JORNADA GASTRONÒMICA DE LES PLANTES OBLIDADES, A IGUALADA.
Més informació

Inscripcions

Inscripcions

Ja estan obertes les inscripcions de la 2a Jornada Gastronòmica de les plantes Oblidades.

Si teniu interès de participar a la fira de productes silvestres com a paradistes o desitgeu col·laborar amb nosaltres, contacteu-nos i estarem encantats d'atendre-us.

Les inscripcions per les activitats de la 2a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades que requereixin inscripció prèvia ja estan obertes. En el programa d’activitats quines activitats són de participació lliure (no requereixen inscripció prèvia) i quines requereixen inscriure’s prèviament.

Des del Col·lectiu Eixarcolant us demanem que realitzeu un ús responsable de les inscripcions, inscrivint-vos només en aquelles activitats de les quals esteu segurs que participareu. Així mateix, si després d’haver-vos inscrit en alguna activitat comproveu per pels motius que sigui no podeu assistir-hi us agrairem que ens ho comuniqueu per tal d’alliberar de nou les vostres places. D’aquesta manera evitarem que quedin places buides que podrien haver estat utilitzades per altres participants que s’han quedat sense plaça.
Moltes gràcies per la vostra col·laboració i comprensió.

Un cop hàgiu realitzat la vostra inscripció rebreu un correu electrònic amb el resguard, el qual haureu de mostrar al punt d’informació el dia de la Jornada per tal d’obtenir les entrades per a les activitats a les quals us hàgiu inscrit. La recollida de les entrades ha d’efectuar-se com a mínim 15 minuts abans de l’inici de l’activitat corresponent. En cas de no recollir-se en aquest períodes de temps, les places quedaran alliberades per a altres usuaris.

Per qualsevol dubte referent a les inscripcions podeu enviar un correu a info@eixarcolant.cat o bé trucar al 680 57 71 33 (Albert)

Contacte

Si desitges contactar amb nosaltres, sigui quin sigui el motiu, emplena el formulari que trobaràs a continuació i estarem encantats de respondre’t tant aviat com ens sigui possible. Si el que desitges és estar al dia de les activitats del Col·lectiu Eixarcolant i formar part de la nostra llista de correu a través de la qual anem informant de les activitats que realitzem, indica-ho en el formulari i us mantindrem ben informats. També podeu contactar-nos enviant un correu electrònic a info@eixarcolant.cat, o trucant / enviant un waths up al telèfon 690 373 980 (Marc) o al 669 632 653 (Núria)

Podeu també seguir-nos a través de les xarxes socials:

Enllaços

1_UB 2_Aj. Igualada consell comarcal 3_Mediviu 4_Fitomon 5_Els corremarges 6_VadeFoodies 7_Cor verd 8_Institut Botànic 9_A.E.Torxa 10_CECI 11_Montserrat Enrich 12_Licors Quevall 13_Tegust 15_Eco Herbes 16_Herbes de la Conca 18_Llavors Orientals irbio logo natural subirats